Király Tamás. Out of the Box

Király Tamás (1952–2013) kiállítása egy olyan művész első nagyszabású retrospektív bemutatója Magyarországon, akinek tevékenysége ellenáll a hagyományos műfaji, illetve irányzatok szerinti besorolásnak. Legnyilvánvalóbban persze az öltözködéshez, a divathoz kapcsolódnak a munkái, de Király felfogásában az öltözködés egy határterület, a divat, a film, a színház, a performansz és a képzőművészet találkozási pontja.

KASZ+ 2019 - Kecskemét

XVI. Kecskeméti Acélszobrászati és Képzőművészeti Szimpozion alkotótábora - Kecskemét- KÉSZ Ipari Park.

„…és mégis, mi volt a szoknya alatt?”

Mikor a fények kihunynak, csábulj el a múzeumban! Múzeumok Éjszakája a Tatabányai Múzeumban.

Művészlét

Megjelent a Művészlét – Kortárs kézikönyv képzőművészeknek című minden olyan témát gyakorlati módon feldolgozó kézikönyve, amely elsősorban a fiatal, pályájuk elején lévő képzőművészeknek szól.

LÖSZ - Ladik Katalin és Géczi János közös alkotása

Az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg Ladik Katalin és Géczi János közös alkotása, a Lösz a zentai zEtna kiadásában.

Ismerjük meg egymás képzőművészeit!

Az Art Limes művészeti folyóirat Képzőművészek a Vajdaságban című, 2018/4-es számáról.

Képzőművészek a Vajdaságban

Az Art Limes folyóirat Képzőművészek a Vajdaságban című számának lapbemutatója Szabadka–Zenta–Újvidék.

TÉR /// ERŐ | II. Építészeti Nemzeti Szalon

Az elmúlt öt évben a Műcsarnokban komoly szakmai- és közönségérdeklődés mellett, műfajonkénti elosztásban valósultak meg az egyes művészeti ágak friss teljesítményét bemutató Szalonok.

2. DADABÁNYA UNDERGROUND MŰVÉSZETI FESZTIVÁL

2 éves lett a kis Dada. Nem szép gyerek, de a miénk! Dacos és tiszteletlen is a kis nyavalyás. Megkapta a kommersz elleni oltást és a kombináltat (giccs és közhely ellen) is. Készülünk a szülinapi zsúrra. Mindenki hozzon pogácsát és gépzsírt!

Az exponált önazonosság dokumentumai

Hason fekszem a feltehetően kék színű pléden, kacagva nézek született Szlávik Rózsi, Stingl Józsefné fényképezőgépének objektívébe. Mit sem tudok a sztahanovista mozgalomról, a békekölcsönjegyzésről és a tervgazdaságról. Az egyéves gyermek boldog együgyűségével bámulok a lencsébe. Hogy elkészüljön rólam az első fekete-fehér családi fotográfia, ahogy ez akkoriban a tisztes szegénységben élő családoknál is illendő volt.