Kommunikációs szakembert keres a Vojtina Bábszínház

Art Limes | 2020-07-02

Ha szereted a meséket, a játékokat, és szárnyal a képzeleted, ha hiszel a hagyományainkban, de bírod a kortársat is, ha szívesen és rugalmasan mozogsz a bábok világában, bírod a gyerekzsivajt és a hangszeres programokat, egyaránt kedveled a rendhagyó előadásokat és a klasszikus műfajokat....

... hasonló szókinccsel és érzékenységgel viszonyulsz a világhoz, tudsz szívhez szólóan és humorosan, figyelemfelkeltően és szolidan, viccesen és komolyan, egyszerűen és bonyolultan is fogalmazni,b jól írsz, beszélsz, telefonálsz magyarul és angolul, és még a pelikán madarat is magadénak érzed, a Vojtina csapatában a helyed!

Társulatunkba olyan kommunikációs szakember jelentkezését várjuk, aki szívesen dolgozna egy vidám, összeszokott, időnként (vagy gyakran) improvizáló, máskor nagyon is előre tervezetten működő csapat tagjaként. Keressük azt az új munkatársat, aki magára vállalná küldetésünk népszerűsítését, a Vojtina szellemiségéhez maximálisan illő, kicsit mégis újszerű, trendi, a mai irányokat is követő kommunikációját, a valós és az online tér adta lehetőségek maximális kihasználását. És ha még a marketinghez is van affinitásod, akkor Te vagy a mi emberünk!

A határidő rövid, ám – felhívásunk komolyságát is jelezvén – komoly próbafeladathoz kötött! Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj a titkarsag@vojtinababszinhaz.hu címre, és levélben küldjük a részleteket. Kérdezz bátran, válaszolunk gyorsan!

Jelentkezési határidő a levélben küldött próbafeladat beadásával: 2020. július 25.

A munka tényleges kezdési időpontja: 2020. augusztus 1.