FECSKÉM - Korpás Éva lemezbemutatója

Art Limes | 2015-12-10

December 11-én, pénteken este hét órától a Komáromi Jókai Színházban Korpás Éva népdalénekes lemezbemutató hangversenyét láthatják-hallhatják az érdeklődők.

A koncert érdekessége lesz, hogy  Sipos Dávid szaxofonon, Madarász András billentyűs hangszereken és gitáron, Lelkes Tibor nagybőgőn és Varjú Attila dobon kíséri majd az énekesnőt.

"Fecském c. új lemezemen csakúgy, mint az előző, Szerelem, szerelem hanghordozón is a népdal áll a zeneszámok középpontjában, viszont a dalok közé szőtt zene teljesen más "ízt" ad a népdaloknak, tehát nem olyat, mintha hiteles népzenei kísérettel szólalnának meg. Ezt az új hangzást a különböző hangszereken játszó és más zenei műfajokban tevékenykedő zenészek biztosítják, akik így saját művészi jártasságuk hasznát is kamatoztathatják, miközben színessé teszik a népdalokat. Akusztikus dzsessz, folk, kortárs klasszikus zene és könnyűzenei elemek ötvöződnek majd ebben az új zenei világban. Stílusok fúziója, összehangzása lesz ez, nem csupán sima kíséret. A gondosan megkomponált hangzásokkal tarkítva a lemezbemutató műsor izgalmas zenei élményt kíván nyújtani a hallgatóságnak." ( Korpás Éva )

Helyszín:  Jókai Színház, Petõfi utca 1. 945 01 Komárno

Időpont: 2015. december 11.