Barlang/Grotta kiállítás - felhívás!

Art Limes | 2017-06-21

A Kuny Domokos múzeum ötödik alkalommal - 2017 augusztus 11-én - rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán a Törökkori bejáróban.

A kiállítás témája: Kint/Bent

A cím a korábbi évekhez hasonlóan arra szolgál, hogy a csoportos kiállításon egymás mellé kerülő művek újabb értelmezési lehetőségét nyissa meg, tehát tekintsék a művészek gondolatébresztőnek a megjelölt fogalmakat, nem szükséges direkt formában reflektálni a hívószóra.
A kiállításra 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek és a művészeti egyetemek hallgatói (MKE, PTE MOME, NyME, stb.) jelentkezhetnek festménnyel, grafikával, szoborral, installációval.

A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre.

Kérjük a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet (JPG minimum 1 M), címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt), és egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1m x1m-t. A pályázat eredményéről, képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítünk.

A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül. A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetünk a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz
A legjobb alkotók a következő évben lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Vármúzeumban.
A korábbi Barlang/Grotta kiállításon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.
 

Jelentkezési határidő 2017 július 09.


További információ: Kövesdi Mónika, Kammerlohr-Kováts László - torokkorikiallitas@gmail.com