Itt a VIII. Kaposvári ASSITEJ Biennálé programja!

| 2016-04-26

Május 2. és 7. között rendezik meg a VIII. Kaposvári Nemzetközi ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálét, ahol közel 40 előadás közül válogathat a közönség.

Az ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház szervezésében immár nyolcadik alkalommal megrendezett egyedülálló seregszemlén az elmúlt két évben Magyarországon bemutatott gyermek- és ifjúsági színházi előadások, illetve színházi-nevelési programok vesznek részt. A versenyprogramban szereplő 28 előadás mellett a fesztivál „Small Size – Performing Arts for Early Years” nemzetközi fókuszprogramjában a legkisebbeknek szóló hazai előadásokon kívül egy finn és két belga társulat mutatkozik be, valamint versenyen kívüli kiemelt programokat is láthat a közönség.

A fesztivál kísérőrendezvényeiként filmvetítés, workshopok és szakmai viták, valamint a kaposvári BábSzínTér utcai programjai várják az érdeklődőket.

A részletes program az alábbi linkre kattintva letölthető: VIII. Kaposvári Nemzetközi ASSITEJ Biennálé Program

Az ASSITEJ Magyar Központja a kaposvári Csiky Gergely Színházzal közösen 2002 óta kétévente rendezi meg a Gyermek- és Ifjúsági Színházak Biennáléját. A versenyprogramban szereplő előadásokat szakmai zsűri értékeli, a legjobbnak ítélt produkciókat az ASSITEJ Magyar Központ Üveghegy-díjával jutalmazzák.

 

A VIII. Kaposvári Assitej Gyermek- és Ifjúsági Színházak Biennáléjának utcai programja
- Főutca- színház -

 

Forrás: Kolibri Bábszínház /   BábSzínTér

További képek