Az ENJEY 2018 -as kollekciója az Atelier Palmettában

Art Limes | 2018-02-21

A Svájcban már sikeresen működő ENJEY márka egy klasszikusabb vonalat képvisel, mely azoknak a nőknek szól, akik a hétköznapokban is szeretik a szofisztikált eleganciát.

Az ENJEY márkát Noémi Bonazzola és Pazicski Miklós alapította 2011-ben, azzal a szándékkal, hogy a divat nyelvén foglalhassanak állást esztétika és funkció viszonyáról, egyszerre klasszikus és innovatív módon Az azóta Svájcban már sikeresen működő slow fashion brand minden nőnek szól,aki a hétköznapokban is szereti a szofisztikált eleganciát. A stílust, ami nem telepszik rá viselőjére, csak szolidan támogatja az önkifejezés útján. A Pazicski Miklós tervezésében készülő darabok célja a hivalkodás nélküli egyedi megjelenés életre hívása, mely egészen finom részletekkel, csupán jelzésszerűen kommunikálja a magabiztos, kreatív nő harmonikus mivoltát. S teszi ezt szezonokon túlmutatva, érzékenyen reagálva, de nem minden áron követve az aktuális tendenciákat. Ehhez társulnak a legjobb minőségű, kizárólag Európából származó alapanyagok, a magas színvonalú kidolgozottság és a funkcionalitást segítő design.

Az Atelier Palmetta március 21-én, a tavaszi nap-éj egyenlőség alkalmából hivatalosan is lezárja a hosszúra nyúlt telet és az enjey 2018-as kollekciójának bemutatásával üdvözli a tavaszt.

 

A rendezvény időpontja: 2018. március 21. szerda, 16-20 óráig
Helyszín: Palmetta Design és Textilművészeti Galéria - 1111 Budapest, Bartók Béla út 30.

További képek