Pályázati felhívás a 13. Tatabányai Őszi Tárlatra

Art Limes | 2019-03-13

A Tatabánya Alkotó Művészeiért Közalapítvány hagyományainak megfelelően, az idén tizenharmadik alkalommal, 2019. október-november hónapban (megnyitó október 11-én) A Vértes Agorája Kortárs Galériájában és a Tatabányai Múzeum emeleti kiállító helyiségében rendezi meg a 13. Tatabányai Őszi Tárlatot.

Az Tatabányai Alkotó Művészeiért Alapítvány  tematikus pályázati felhívást tesz közzé, amelyre a tatabányai és a korábbi tárlatokon már bemutatkozott, a megyeszékhelyhez kötődő művészeknek, alkotóknak van lehetőségük munkáikat beadni. A pályázaton a felsorolt alkotóterületek művelői vehetnek részt: festészet, grafika, szobrászat, iparművészeti ágazatok, fotó, új médiumok.

A kiállítási pályázat címe: RÉTEGZŐDÉSEK

A pályázat kiírója a megadott tematika szabad értelmezési lehetőséget kínálja a pályázóknak, a művészi szabadságot és a képzőművészet sajátos eszközeinek alkalmazását.
A Tatabányai Alkotó Művészeiért Alapítvány a kiállítás anyagát a pályázatra jelentkező alkotók anyagából állítja össze. Az alapítvány a pályázóktól új műveket vár beadásra, de legfeljebb két pályamű adható be alkotóként, vagy három alkotásból álló sorozat, amely azonban megbontható. A beadott pályamunkákról a felkért szakmai zsűri dönt.

A pályázatok beadási határideje: 2019. szeptember 19., a beadás helyszínéről a későbbiekben tájékoztatjuk az alkotókat.

Regisztráció 2019. augusztus 30-ig előzetes regisztráció szükséges tamatatabanya@gmail.com e-mail címen, az alkotó nevének, a beadandó művek címeinek, az alkotó elérhetőségének (név, postacím, telefonszám, e-mail cím) megadásával, valamint az alkotások nyomdai munkára alkalmas digitális fotóival. Az alapítvány a kiállításhoz katalógust készít, amelyet minden kiállító művész számára egy példányban eljuttat.

Tatabánya Alkotó Művészeiért Közalapítvány