Osztódás / Division

Verebics Ágnes festőművész kiállítása Godot Galériában.

Műveljük kertjeinket!

Egyedülálló Bukta Imre kiállítás a Godot-ban, 2022. november 27-től.

Élet-labirintus

Kovács Csonga Anikó eddigi művészi pályaívét áttekintve azt figyelhetjük meg, hogy korai korszakában a grafikai kifejezésmódra fókuszált, majd e munkáival párhuzamosan hozott létre installációkat, s a ready-made alkotásokon át újra visszatért a grafikai műfajhoz. Az útkeresés fázisaiban nem öncélú a műfajok közti csapongása, hanem a témához keresi meg azokat a kifejezésmódokat ahol a legmarkánsabban tud megnyilatkozni.

HADAL OF MY AQUARIUM

Koszorús Rita kiállítása a Pozsony részét képező dunacsúni (Čunovo) művészeti galériában, a Danubiana Meulensteen Art Museumban.

Színek eleganciája

Krajcsovics Éva festőművész Tablók című kiállítása a Karinthy Szalon Galériában. Budapest, 2022. október 18-november 10.

20. Arany Rajzszög kiállítás

A jubileumi huszadik Arany Rajzszög kiállításra beérkezett alkotásokat november 2-ig, a MOME Ground kiállítóterében térítésmentesen tekinthetik meg az érdeklődők.

12. DUNARTCOM SOMORJAI NEMZETKÖZI MŰVÉSZTELEP

A 12. DUNARTCOM SOMORJAI NEMZETKÖZI MŰVÉSZTELEP tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre Somorján 2022. október 21-30. között, mely a város első művésztelepe.

Átadták az idei Magyar Formatervezési Díjakat

Idén 43. alkalommal ítélték oda a Magyar Formatervezési Díjakat. A zsűri ebben az évben is négy pályázati kategóriában – termék, vizuális kommunikáció, terv, diák – értékelte a beküldött pályaműveket, alkotásokat.

KOMPLEMENTÁCIÓ

DUNARTCOM Somorjai Nemzetközi Művésztelep gyűjteményének válogatása.

HATÁRVONAL/ LIMES

Art Limes Szimpózium Izsán és kiállítás Tatán.